X
...

Het buitengevoel naar binnen halen

'Zowel binnen als buiten waan je je in de natuur'.

In ons restaurant willen we dat onze gasten dezelfde rust kunnen ervaren als tijdens een wandeling door de natuur. Om die reden hebben we onze ruimtes versierd met bijna 100 planten, zetten we iedere week verse bloemen op tafel en staat er een boom met een echte stam in de tuinkamer. Stroom staat voor: ‘Het buitengevoel naar binnen halen’.

De natuurgebieden van Lent liggen op een steenworp afstand van Stroom. Direct achter het pand ligt 'Speelbos Sprokkelbos'. Kinderen kunnen er op oude boomstammen klimmen, takken verslepen, door tunnels kruipen, verstoppertje spelen of gebruik maken van natuurspeeltoestellen zoals een waterpomp. Ons motto is: ‘Laat kinderen kennis maken met de natuur en laat kinderen de natuur beleven.’

Zin om de omgeving te ontdekken? Natuurgebieden de Bemmelerwaard en Park Lingezegen liggen op loopafstand van Stroom. Verder kun je prachtig fietsen en wandelen langs de waal. Geef je ogen goed de kost, want zowel op de buitendijk als op het Waalstrand zijn wilde dieren te bewonderen.

Bekijk ook eens 'het ommetje van Stroom' en maak kennis met Lent.​