X

Winter festival

Verlangend naar zon, warmte en langere dagen, het duurt nog even lieve mensen, dus laten we het beste maken van dit seizoen. We gaan bij Stroom toch even stil staan bij de winter.
Want de winter heeft ook echt wel wat te bieden hoor…
Het seizoen van warme sjaals, mutsen, hutspot met rookworst, knisperende vuurtjes en gloeiende wijntjes. Heerlijk!
Wij gaan zo’n fantastische winterse dag met al deze ingrediënten en nog veel meer neerzetten.
Lokale ondernemers komen samen op ons voorterras om jullie kennis te laten maken met hun producten.
Koud? Dans je warm, want ook aan de deuntjes is gedacht. Van vrolijke disco, relaxte lounge en een akoestisch duo met gitaar en zang.
Fijn vertier voor iedereen, zo ook voor de allerkleinste bengels… Brood op een stokje boven het vuur, of geschminkt worden door de welbekende schminkmevrouw.
Laten we de kou omarmen en er een toffe dag van maken, want hee… voordat je het weet zeuren we weer over hittegolven en wespenplagen...

JOE!

Festival "De Oversteek"

Festival De Oversteek viert in 2018 een bijzonder jubileum. Voor de tiende keer (!) is er muziek, theater, dans, literatuur en beeldende kunst op sfeervolle en groene locaties aan de Waal in Nijmegen-Noord. Zondagmiddag 2 september is editie West op zo'n vijftien locaties westelijk van de Waalbrug. Een week later, op zondagmiddag 9 september is editie Oost op opnieuw een vijftiental locaties oostelijk van de Waalbrug.